Camera


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10                            

                         Famili Saya
(klik nama kat bawah untuk more gambar)

v Adnan bin Basar (ayah)
v Nur Syuhaidah binti Adnan (usu)

...............................................................................................................................................


dengan bangga nyer aku menumbuk muka din!
amuahmuahhhahaha
 Melaka

Trip ini sebenarnya ialah trip intensif Pelajar Pra-U 2 .. yang dapat 2.8 keatas..
aku? aku pra-u 1.. just tumpang sekaki jer..
22 Oktober 2011
(sini ada gambar lagi)

............................................................................................................................................... 

Team Perempuan -
aku, Fazliatun Arshad dan Nadia Razali
Team Lelaki -
Luqmanulhakim Zainorin,
Nor Azwan Nasir, Aizuddin Sakila

     Petanque

hah! gambar kat atas nie ialah gambar ahli pasukan petanque form 6 SMKDPB...
gambar yang nie ialah ketika peringkat daerah sempena Karnival Pra-U 2011, di SMK Seri Perhentian, Pontian
kami dapat Johon Lelaki dan Perempuan

(sini ada gambar lagi ~ Daerah~)
(sini ada gambar lagi ~ Negeri~)



...............................................................................................................................................

Gambar pelajar yang mengambil bahagian
dalam serve makanan pada VVIP dan VIP
Karnival PNB 2012

tada.. dah lama dah event ni berlangsung.. ermm.. kalau tak salah aku pada 16, 17, 18 Feb 2012.. berlangsung di SMK Dato' Penggawa Barat.. Karnival yang dijalankan ini ialah di peringkat kebangsaan!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...