kau tu ketua yg aku gerammm


Assalammualaikum

hati ana sangat panas ketika ana menaip entri nie.. 
bukankah elok hati yang panas disejukkan dulu? 
ana geram ana nak tulis jugak.. huh

ana marah dan geram pada seorang kawan lelaki ana
geramm sampai nak masuk dalam blog.. lihatlah betapa geramnya ana
ana geram sampaikan ana pening kepala sampai sekarang

ana geram sebab dia sebagai ketua haruslah tahu macam mana nak handle situasi..
ana geram sebab bagi ana salah apa yang dia buat..
salah salah salah salah.

maaf jika ana yang salah buat penilaian..

ana tahu ana pun bukan seorang pemimpin yang baik tapi obviously,
ana rasa apa yang huwa buat adalah salah

lagi sekali maaf jika ana yang salah buat penilaian..

anti sepatutnya pertimbangkan apa masalah yang ana dah beritahu pada anti
kawan anti perlu balik secepat yang mungkin ke rumah sebab ada hal keluarga 
kalau lambat balik alamatnya kena tinggal kat rumah..
kalau kena tinggal sekejap tak mengapa tapi tempatnya yang nak pergi tu jauh..

kenapa permasalahan yang mudah itu susah untuk diselesaikan
batalkan sahaja lah rancangan nak pergi jalan-jalan..
lagipun rancangan itu bukan salah satu acara dalam program yang kita ikuti..

ahhh.. memang kalau dibaca rasa macam permasalahan yang kecil., small matter, and kawan anti tu pun dah selesaikan masalah dia dah.. tapi ana still marah pada anti,


10 mac 2012 
~baru balik dari Kluang, program JPAM~





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...