my first MUET

salam sejahtera ke atas kamu ( assalammualaikum)

MUET test! fuhh! akhirnyer tiba jugak hari yang mendebar kan nie.. rasa berdebar-debar nie..
selas 21 feb 2012 nie aku akan menduduki MUET test aku yang pertama, yang julung-julung kali nyer.. hahah

iskh.. rasa bersalah la pulak! bersalah sebab aku tak dapat nak postkan aizuddin punya slip.. kalau aku post laju hari isnin pun tak kan sempat nak sampai pada aizuddin pada hari selasa pagi! iskh..

haha.. tapi aku tak rsa bersalah sangat sebab aku rasa dia tetap tak boleh nak amik sebab dia tak tukar pusat peperiksaan dia.. dan tarikh tutup tukar pusat peperiksaan ialah pada 28 dis 2011.. memang terlambat la..
melainkan dia nak amik kat dato' penggawa selasa nie.. hah! yang tu boleh.. tapi dia kena ponteng kelas SPA dia la.. yang dimana sangat berisiko untuk dibuat! boleh di expail !

sekian .. hanya good luck pada Aizuddin untuk menyelesaikan masalah! and to all MUET candidates


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...