"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II "

yuhhuu .. ^_^

assalamulaikum dan selamat pagi, petang dan malam dan salam sejahtera dan selamat tidur.. hahahah
hari nie punya entry khas untuk
"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II " 


meh sini aku share dy punya page blogfacebookfanpagetwitter - Hafizza1nal, youtube channel  

aku direquest oleh best buddy aku untuk join contest niee.. best buddy aku ialah farra dyanna!
nie ialah first time aku join contest blogger.. so mcm excited sikit..




syarat-syarat pertandigan

1) Buat satu entry yg bertajuk
"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II "

its done boss! 

2) Letak banner contest ni dalam entry korang dan make sure link kan terus ke entry contest ni.

dah! dah! dah! kat atas tu hah! ada dua lagi tu!

3) The most important thing is korang kene letak laa pic korang SENYUM. tak kesah nak letak berapa bnyk gamba pun. Hfz akan pilih 1 yg terbaik :)
Then, x kesah nak letak gambar sorang2 or gamba ramai2, but mesty la kene bgtaw yg mane satu korang ye.

okie.. gambar yang nak dipertaruhkan ialah ..eh, jap.. blom pilih lagi.. hahah
saya nak letak gambar banyak-banyak-banyak-banyak .. selamat pilih


gmbr nie mahal sebab ;
inilah pertama kali saya amik gambar macam nie..
biasanya gambar saya statik ajer .. hahah
sedap makan KFC.. gee

gmbr nie mahal sebab ;
diambil dlm masa 1 saat! Ripley's believe it or not..


gmbr nie mahal sebab ;
inilah gambar 'peace' saya yang paling cun!
oh lihat la peace sya tu! gaya peace paling mudah kan..

gmbr nie mahal sebab ;
saya tgh meloncat + senyum nmpk gigi + aksi menumbuk muka kawan saya tu
hahahaha

4) Jawab soalan nie dengan ringkas. Simple2 je. Nak buat 1 ayat pun boleh jugak. Jangan buat karangan panjang2 smpai boleh buat novel sudaa. HAHA 

okie .. its time to answer questions .. soalan oh soalan, kenapa ko ada.. hehee

i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?

hahaha... saya rasa gamba senyuman saya nie mahal.. sebab saya nie realitinyer memang susah nak senyum lepas tu selalu kena label sebagai gengster kat sekolah.. hahah
~ boleh diterima tak jawapan nie ??? ~

ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

~ sebab inilah pertama kalinyer saya diajak join contest dalam blog! (^_^) huhuu.. selama nie tak pernah tau pun dalam blog ada buat contest2.. gee gee gee dan jugak sebab nak hadiah nyer la.. hadiah dari Egypt tu kan.. sape yg tak nak.. 
~ oh gambar! menang la dikau oh gambar! ~

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?

~ oh kena jawab jujur ke?? ermm ermmm... saya biasanya akan cakap 
"oh, kenapa dia pakai braces?"
"tak sakit ke pakai tu?"
"macam mana dia nak basuh gigi?"
"dia makan aper jer nanti yer eik?"


5) Sebagai yuran contest nie, kene la follow my blog and "like" my fanpage utk sentiasa update dengan perkembangan contest nie.

sebelum baca syarat2 nyer dah terlebih dahulu LIKE and FOLLOW.. ada extra credit tak gitu?? hahah
~ uh .. segannya nanti gambar kena letak kat FB.. ~

6) Jangan lupa utk letakkan link entry korang dekat ruangan comment entry nie, so senang la Hfz nak menilai entries korang yg sudi join =)

~ oh sila la check! ~ dah letak

7) Lastly, just tag 3 org rakan bloggers korang and make sure dorang taw yg dorang telah di tag ok . Barulah meriah. hehe :)

okie .. saya nak tag and ajak

cik yuliana       http://yuliananana.blogspot.com
cik marliyana   http://s-koizora.blogspot.com/
cik dashi          http://missdrashi.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...