batal penyertaan petanque!

sekolah kluster kecemerlangan nie makin lama makin buat aku menyirap!
huuhh tension nyer bila budak sekolah biasa jejak kaki kat sekolah prestij nie.. boleh sakit mental 

setelah seminggu kiteorang usaha nak masuk game petanque 11 feb 2012 nie.. tetiba jer penyertaan kiteorang dibatalkan , padahal ada 2 hari jer sebelum game, dan! tanpa bincang dengan kiteorang dulu.. kalau korang yang dah struggle itu ini, menyirap tak? tension tension

partner petanque aku yang duduk asrama tu yang paling kesian, dia yang carik maklumat bila game nyer, berapa bayarannya.. kat mana pertandingannya.. than lepas itu nak carik surat game petanque itu kat mana, sebab tak ada sorang cikgu pun yang tahu kat mana surat tu..
sampaikan kena menyusahkan cikgu siti hasnah tolong tanyakan sdaha, mintak sdaha faks kan surat tu ke sekolah kluster nie.. huuh! tak macam banyak kerja ker yang kiteorang yang standard pelajar nie dah buat?

3x aku hampir nak nangis kat sekolah.. huh! tension, take to heart you know!

sebab tak munasabah! diorang bagi sebab tak munasabah cancel kan penyetaan kiteorang, all that things benda yang simple problems jer.. exam MUET tu kiteorang boleh buat awal kalau cikgu nak.. bukannya exam betul pun.. exam takat peringkat sekolah jer.. geram geram.gerammmmm, dah siap awal2 lagi kiteorang tanya samada boleh tak kalau kiteorang exam dulu..and dah dapat green light lagi dah..

tapi ape2hal aku nak say thanks to all teachers and friends yang dah support team petanque..
cikgu aida and cikgu airil yang dah backup kiteorang
cikgu hasnah yang dah tolong carikkan memo petanque..
kecik(khairunnadirah) yang dah tenangkan aku time aku nak nangis.. hahahah thanks kecik


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...