kau kawan aku setahun jagung..

hermm.. dah lama aku nak tulis cerita aku pasal yang nie.. cerita pasal kawan aku.. hahah.. (aku nie banyak cerita pasal kawan aku kan.. sayang kawan la katakan..) ..

aku kenal kawan aku yang seorang nie tak lama.. baru setahun jagung bak kata orang-orang tua.. tapi aku suka dia sebab ermm? ermm? entah eik aku pun tak tau kenapa aku suka kat dia.. (peringatan : bukan suka cinta ye..) maybe sebab dia ingat aku.. hahah.. dalam sesuatu keadaan yang mendesak dia.. dia akan ingat aku..

bukan aku nak kata yang dia hanya ingat aku time dia susah jer.. tak.. aku tak rasa dia macam tu..tapi aku hargai dia sebab dia menitik beratkan pandangan aku dalam keputusan penting dia.. hahah.. depan orang pulak tu.. paling buat aku rasa best sebab kau kawan aku yang baru giler aku kenal.. hahah ermm.. tak boleh nak detail sangat cerita nanti gossip pulak.. ahhaha.. terperasan sekejap.. hahah.. tak pe nama ko akan aku rahsiakan disini.. gee .. sampai mati akan aku ingat.. thanks ya !

aku suka kawan aku baik gee..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...