hari first tak pakai helmet pergi sekolah.. gee

its school again.. huhuu.. susahnya nak bangun pagi setelah berminggu-minggu .. hahaha
first day school im already be a late comer.. such as a bad beginning.. but luckly the back gate are still not close that time .. so aku terlepas daripada rasa malu kena lalu depan ramai orang sebab lambat.. hahah

i am awake at 6.55 am than with all rush i get out from house at around 7.05 am.. than arrived at school at 7.10 am.. hahah.. malu nyer... dah la mpppu.. memang naya la kalau ikgu yang sorang tu nampak.. gee

dah la merempet pergi sekolah.. lepas tu boleh pulak lupa nak pakai helmet.. helmet  .. ya ! aku dah masuk kelas baru aku teringat yang aku tak pakai helmet bawak motor.. aku rasa macam dah lakukan satu kesalahan besar dalam hidup aku.. gee

nak balik dari sekoloh.. aku balik lambat.. lebih kurang pukul 330 baru aku balik.. nasib baik ada meeting tak rasmi.. kalau tak memang mati kebosanan aku kat sekolah nak tunggu jalan kosong.. pssttt  tak nak jumpa polis or jpj.. mati la nakk.. jajajajaa

balik rumah terus story telling dengan mak ayah aku.. diaorang pun gelak kan aku.. dah la bebudak kat kelas dah gelakkan.. hhahah.. mak aku pun tak perasan yang aku tak pakai helmet padahal depan mata dia kot.. hahah

mood :: aku rindu sayang kamu.. black-mentor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...