kelas Pra-L pulak.. apakah itu??

Assalammualaikum..

hari nie nanti pukul 830 pagi aku nak pergi ke bentara.. kunjungan (cewaahh.. ayat skema) this time aku pergi sana nak masuk kursus Pra-L pulak.. wehh.. apakah itu kursus Pra-L??? aku enggak tahu..

rasa2 nyer mesti aku kesunyian lagi nie..iskh.. bosan la tak ada sape nak ajak kawan dalam kelas tu.. eh tapi tak per.. nanti boleh aku nak fokus sikit.. ~eh? sikit jer~

ermm.. ingatkan boleh habiskan lesen cuti sekolah nie gak.. tapi nampak macam tak kesampaian la.. hahha.. banyak masa habis kat jemputan kat kampung..  errmmm.. tak pe.. ada hikmahnyer.. amik slow slow..

pssstt  ~ aku dah cakap lom aku dapat 49/50? ehehe.. aku bangga nie.. 

bila la aku nak tahu sape cikgu akuu tu.. susah benor la nak tahu..  harap2 semuanyer berjalan dengan lancar.. tak sabar nyer nak bawak kereta.. 
nanti 15 disember 2011 ada meeting mppu.. nasib baik nadia ajak aku pergi sekali dengan dia.. huhuuu.. ada la aku transport nanti..
trimas yer nadia..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...