active malam.. tak boleh tidur sudah..

beri salam jawab salam ..

put your hands up if u know me.. ahhaha
kalau myfriends hyper active makan coklat (dan ada jugak yang migrain makan coklat..) aku nie hyper active time2 waktu malam nie.. dah macam err.. owl, bat dengan vampire dah aku nie.. 
er..just aku tak hisap darah la.. hahha

~ gara-gara aku tidur petang la nie ~

bila dh tak boleh nak tidur malam.. mula la tu nak bergolek2 atas katil.. pusing kiri kanan kiri kanan.. lepas tu fikir tu la.. fikir nie la.. sometimes masalah yang Najib pegang pun aku terfikir sekali.. huhuu.. 
~rakyat yang prihatin~

tapi tiap kali nak golek2 tu mesti teringat kat dia la.. hahah.. nanti aku fikir pasal dia jer kalau dah fikir pasal dia.. ahahha.. gila bayang dah aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...