to Missz DRashi ..

orang beri salam kena jawab, wajib!

hahaha.. special post for my new close friends classmate, Missz DRashi
~amboii.., panjangnyer nama ko.. hahahah~

hahahha... terima kasih ye untuk post ko yang nie 

ye ye! aku pun sayang ko jugak! weh.. besarnyer gambar aku yang ko letak tu..
terserlah betapa tembamnyer aku.. iskh tak aper la..

meh sini aku nak letak gambar curi ko gak!

comel tak kawan saya nie.. hahaha.. dia memang suka cakap dia comel.. hahaha

to dashi : dulu masa first masuk kelas .. nak kata aku tak suka ko tak jugak.. sebab aku tengok ko ok jer.. tapi nak kata suka.. aku tak tahulah apa yang aku suka.. so maknanyer.. biasa2 sahaja.. hahah..
~iskh aku merepek~

hihiii.. ko jujur dengan aku so aku nak jujur dengan ko nie.. masa dulu2 aku tak berapa puas hati (bukan tak suka ok) sebab ko macam tak tahu nak jadi bendahari macam mana sebab buku rekod keluar masuk duit kelas macam err.. entah la macam aper.. ahhaha.. jangan marah ye.. hihihih.. hope ko tak marah sebab aku pernah tegur ko buat buku rekod elok2.. hihihih.. sorry sangat2 ye kalau ko kecik hati...

hhhaha.. itu jer kot..

~ selamat maju jaya ~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...