plan budak sekolah bercuti sekolah ...

 orang beri salam kena jawab, wajib!

dah lama aku tak meng update blog nie kan.. ? ada la dalam seminggu ..
~itu dikira lama ker~

cuti sekolah dah bermula.. oh yeah! memang ditunggu2 kan oleh semua pelajar di seluruh dunia..
satu perkataan yang memang sangat diminati dan dipuja oleh setiap pelajar
hahahah.. especially yang macam aku... oh chak!

CUTI SEKOLAH!

plan cuti sekolah ialah amik lesen kerta tapi malangnyer rasa macam tak berapa nak kesampaian
sebab.. sabtu yang pertama aku ada kat perlis.. ahad balik memang tak sempat nak amik ..
sabtu yang akan datang nie pulak aku ada wedding di kampung..
alamak aii.. banyak halangan la pulak.. sabtu yang ketiga janganlah ada halangan nyer..
~AMIN~

aku memang sirius nak amik lesen nie.. tak kira la betapa menakutkan nyer cerita yang aku dengar
ada yang kena marah la
ada yang nak accident la.. iskh macam2 la..

p/s .::. kenapa jarang budak2 cakap., plan cuti sekolah diorang ialah buat kerja sekolah.. why why?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...