adikku ke Sains Sembrong..

 orang beri salam kena jawab, wajib!

berkurang la lagi isi rumah aku tahun depan.. abang aku yang sorang tu memang since tingkatan 4 duduk asrama.. 
and than sekarang nie adik aku yang first tu pulak yang duduk asrama..
tau tak adik aku yang mana?
adik aku yang tingkatan 1 sekolah kat penggawa tu.. 
(nanti kat sekolah tak de sape nak mintak tolong belikan makanan time2 nak dekat balik nanti)

tahu tak dapat mana?
dapat Sains Sembrong.. mesti tak pernah dengar kan.. yap! aku pun tak pernah dengar.

sekolah nie baru nak ambik first batch dia.. adik aku first batch for form 2...

tahu tak tarikh daftar bila? 
24 11 2011 .. esoknyer dah cuti sekolah.. hhaha..
tak ke pelik namanyer tu ..

adik aku nampak macam excited giler.. maybe sebab frust masa UPSR tak dapat tawaran mana2..
memang langsung tak fikir dua kali terus setuju.. family aku yang lain pun setuju ajer nampaknyer..
hari nie dyorang ramai-ramai pergi survey sekolah tu.. aduyaii.. excited gyler masing2..

selamat maju jaya imran oii... selamat belajar makan pedas.. muahahahahamuwahhh

13 julai 2011


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...