yeah.. johan

As Salam..

*menaip semula post nie sebab yang lamanya lupa nak save*

hahahha... orang yang close dengan aku, korang dah tak payah baca post kali ini kot.. hahaha
sebab korang dah tau yang aku JOHAN PETANQUE NEGERI!! hahahah... tebus kekalahan masa form 4 dulu.. hahah.. yeah! ye.. walaupun nie just Karnival Pra-U sahaja, but, its still hard to win tau.. hahhaha..

tapi memang best masa lawan kat sana.. especially masa lawan akhir.. memang momen2 yang terindah! ahahaha.. aku rasa semua orang kat situ boleh ingat aku sampai mati. hahaha.. ~ceewahhh.. xde la~

tapi memang sure ahli kumpulan aku akan ingat sampai mati! hahah...

disaat nak dapatkan beberapa mata terakhir.. dan dua bola terakhir ialah bola aku.. suasana memang sunyi gila.. audience kononnya nak kasik aku ruang untuk fokus.. tapi! aku manalah boleh suasana yang diam2 nie.. aku rasa macam semua mata tengah tumpukan perhatian kat aku.. tak selesa beb! nhahhaha...

disaat aku dah ready nak baling bola.. aku decide nak stop.. and secara spontannya aku tercakap

"kenapa semua senyap jer nie?"

imagine that! disaat semua orang diam.. aku spontannya ckp benda alah nie.., kalau korang ada kat padang tu masa tu.. mesti korang pon ingat sampai mati punya la.. hahha...

gamat weh padang masa tu.. ada team budak laki dari kulai jaya masa tu.. diaorang punya la'bersorak' mengalahkan team aku.. hahah.. ~diaorang mengolok sebenarnya tu~ hahah..

dah tu.. start dari tu.. tiap kali aku nak buat balingan mesti diorang dengan 'baik hati'nya membuat bising.. hahah.. tapi tak kesah kot.. makin diorang bising.., makin cantik balingan aku.. hahaha..

TERIMA KASIH KEPADA MEREKA YANG MEMBUAT BISING 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...