SOU's blog..

As Salam..
hei guys.., hari ini aku dari tengah hari sibuk menghadap komputer.. 
sebab tiba2 aku diingatkan mengenai blog..

blog ape? 
~tak lain tak bukan ialah blog SOU~

tiba2 jer syimah mesej aku tanya samada blog SOU tu still on or tak.. aku pun memang dah lupa dengan kewujudan blog itu.. haha

blog ID and password nyer pon aku dah lupa..
nasib baik Farah and Dewi ada simpan.. hahahah ~mintak diaorang la..~

so, hari ini aku tergerak nak edit blog itu.. 

aku kalau pasal edit-mengedit ini memang fail! lagi2 kalau nak kena pilih background baru.. hahahah.. memang satu jam la nak memilihnya.

kepada readers, sila2lah jenguk SOU ini k.. 

penit jugaklah tangan aku mengedit benda alah ini..

author blog ini ada 6 orang..iaitu
aku, syimah, farah, firdiana, dewi and nabilah... 
tapi (masa dulu2) yang rajin meng update blog ini aku.. hhhaha

baru ada 18 post dalam blog ini.. rasanya blog ini jarang akan di update.. sebab masing2 yang tegar dengan blog dah ada blog sendiri.. oh yeah!

so..kalau readers baca bosan.. jangan marah la yer.. hihihi

p/s .::. author yang lain jangan malas nak update yer..

sabtu / 11:30 pm / 8 Oktober 2011


love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...