sepagi bersama KFCH..

As Salam..   khamis / 13 okt 2011

hye guys.. today i want to talk about nothing.. hahaha.. hari ini kat sekolah ada ceramah keusahawanan dengan KFCH.. apa itu KFCH.. korang kalau KFC korang tak tahu memang nak kena belanja nie.. $ dapat vaucer $
hari ini start dari jam 9 kot sampai lah ke jam 12.30.. gila mantap..

best x?
~dapat vaucer..mestilah best weyh!~ ~dapat mug KFC..mestilah best weyh!~

dapat vaucer sebab aku menyanyi dengan syok nyer... hahah.. dia kata kalau nyanyi dengan bersungguh2 dapat vaucer.. ~walaupun hanya $10 .. namun KFC Snack Plate tetap lepas... eh? KFC World Hunger la.. snack plate dah tak ada..

tapi yang x syok nya sebab kena angkut kerusi..alamakkk..

tapi dia punya ceramahnya macam lari tajuk... aku and the geng kat belakang.. ngobrol2 ajer la kerjanya..

paling tak boleh blah.. aku masuk lambat lepas itu dengan selamburnya pergi ke depan mintak mug sebab aku budak 4A... hahaha.. dengan muka tak malunyer aku.. ~itulah aku~

love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...