Salju Sakinah..

 orang beri salam kena jawab, wajib!

this time bukan nyer post aper2..
just nak berkongsi dengan readers.. mengenai buku nie hah

tada.. cantik tak cover dia? ~sebab tu aku beli~

novel islamic.. memang best la beb.. latar tempat nyer adalah di Yarmouk universiti dan di malaysia..

kalau ada sape2 nak belajar bahasa arab yang ringkas2 boleh la baca buku nie.
total page ialah 559 muka surat..
author dia lelaki ~ZAID AKHTAR~ tapi kalau baca rasa macam perempuan yang menulis

aku kasik 4 bintang.. hahaah.. sangat direkomen baca
kalau readers perasan..dulu dalam surat khabar utusan ada cerita nie.. tiap2 minggu gitu nanti dia keluarkan..

buku nie sebenarnya dah ulang cetak.. dah tujuh kali ulang cetak ! *bayangkanlah*
oleh itu memang sangat direkomen pada penggemar novel.. oh chak!

p/s .::. cantikkan mata perempuan nie? hihihihh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...