picnic bawah pokok..

 jumaat / 7 oktober 2011 / 9 pm
As Salam..

hari ini aku, farah dan nadzirag hang out sama-sama lagi.. tapi sebelum keluar farah lepak rumah aku dulu.. online-ing la..

keluar pukul 3.30 petang, first place pergi BSN.. ada hal mustahak pergi sana.. ceewaahh..
lepas itu pergi ke Bank Islam.. ingatkan Farah nak buka akaun bank tapi masa tak sempat..

lepas itu pergi Billion.. aku nak beli baju belang-belang yang dah masuk dalam mimpi aku itu.. hahah..
beli! beli! jangan tak beli.. hahahaa

lepas itu parking motor kat Aliff than menapak ke pasar lambak.. huhuuu...
lepas habis shopping kat pasar lambak.. shopping kat pasar lambak? kiteorang pun duduk berpicnic la kat bawah pokok di tepi laut tambak.. hahaha.. makan ayam, kentang, tonkeng dan nugget.. hhaah

ada abang direct selling datang jual buku.. aku beli sebijik! tajuknya 'Penyakit dan Penawarnya'

pukul 6 gerak ke econsave.. tolong farah beli barang basah dapur.. oit! oit! oit! farah shopping barang dapur la!!! hahaha

6.30 balik..

nasib baik masa aku balik mak aku belum balik lagi.. kalau sudah balik mesti kena soal banyak.. hahahah..

p/s .::. juan wuan jatuh kat luar bank.. aduuhh.. tapi bisa ketawa kuat2 lagi.. hahha


love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...