My Boy.. ^_^

As Salam..

ta daa.. terkejut tak aku tulis title post macam nie..??  hahaahaa
mesti korang fikir aku nak story pasal my boyfriends kan..

wehh.. aku mana ada bf lagi.. fb ada la.. hahha.. ~single k~

aku just tunggu KHJ aku jer.. ceewaahh..

hari tu KHJ mesej aku.. tapi macam ada salah faham sikit.. hahahha... macam nak nangis pon ada gak! hahah.. tapi hari tu jumpa dia and dah settle dah.. wehh.. menggeletar aku tau bila orang salah faham pasal hal-hal yang berkaitan dengan aku.. walaiweh..

terus aku face to face! mana boleh tahan beb!

dah settle.. rasa macam happy gila.. hahaha *tak nak kehilangan KHJ aku nie! my most precious boy* ~but not my bf k~

p/s .::. ok set ya!

ahad / 9:45 pm / 2 oktober 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...