kita memang tak efisyen..

 As Salam..

hye guys.. hari isnin hari tension sedunia.. so readers yang setia tau lah macam mana face aku kat perhimpunan.. tension woo.. tadi aku suruh juan buat meeting jugak esok..

aku nak juan settle kan jugak masalah mpppu yang tak efisyen ini..
~ya! aku tahu aku pon tak efisyen~

tadi dah janji dengan juan nak jumpa dengan dia and bincang tapi boleh terlupa pulak.. last2 aku just list kan than mintak choo joo passing pada juan..

pandai2 lah juan fahamkan sendiri.. aku dah tulis dengan details kot..

~wahai mpppu.. kita memang tak efisyen~

love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...