hari yang success..

As Salam..

ceewahh... macam success sangat jer hari aku hari ini.. hahah
tak ada lah bagus mana pun..
seperti aku dah cerita kat post yang lepas yang aku pada hari ini ada exam dan presentation 'bidan terjun'..

hahah

hari ini exam start tepat pukul 8.. means that aku still ada masa nak 'mentelaah' la.. hahah, yeke?

kertas sejarah paper 1, Sejarah Malaysia.. dia kasik lapan soalan.. candidate just kena jawab 4 sahaja..

wah..wah wah

benda pertama yang aku ingat bila dapat kertas soalan ialah..cikgu jaszari..
cikgu jas cakap "baca semua soalan dulu sampai habis!"

aku pun dengan baiknya pun bacalah semua soalan yang ada.. hahhah. lepas itu aku terus pilih
soalan no 1, 2, 3 dan 4.. p/s :: sebab soalan lain aku tak baca pon.. hahahha... soalan yang aku jawab masuk dalam tema 1 dan 2.. dan apa yang aku hafal malam sebelumnya.. semuanya keluar.. fuuuyyoo...

aku memang dah tak ada test pad sekolah masa tu, so.., aku mintak Tompel punya kertas.. sengaja panggil dia tompel kat sini 5 helai a.k.a 10 muka surat.. dengan kepercayaan yang kertas itu cukup..

hahahha... tapi last2 kertasnya tak cukup.. waduh.. panik seketika aku ... tak tahu mana nak dapat kertas extra.. p/s :: exam pra-u best sebab boleh bawak test pad sendiri..

nasib baik luqman masa itu toleh belakang.. zuup! terus mintaklah kertas 2 helai..

haahhah

wehh wehh aku bangga dapat jawab sejarah dengan muka surat yang banyak tau.. sejarah dunia aku tu.. hahah... p/s .::. muka surat cemerlang tapi tak tahulah kalau markahnya pun cemerlang..

habis exam kurang seminit ke pukul 11.. ambooii.. cikgu just kasik rehat 10 minit jer.. 11.10 kena masuk kelas bilik presentation pulak.. waaduuhh... sangat haus tekak aku masa itu.. tahan ajer la..

suppose to be the second group to present.. but the third group want it first than.. just be my guess..

allllaahhhaaaiiiiiiiii....... antara 3 group pada hari ini.. kumpulan kami the best!

yeke?
eh. cikgu yang cakap.. hahahahh

p/s .::. bukan bermakna kumpulan lain tak best ye..

penat wehh buat power point tu.. tension nak buat graf dia..
tahniah kepada ahli2 kumpulan aku yang together gether dalam menyiapkan kolokium ini..

the conclusion it is... today is the success day for me.. oh yeh!

p/s .::. geunyang chingu!

jumaat / 7 Oktober 2011 / 1:30 pm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...