happy birthday nabila..

orang beri salam kena jawab, wajib!

oit, whats up., hari esok birthday ko nabila! 
happy birthday, sengaja wish ko kt sini walaupun aku tau ko tak baca..
(^_^)
sorry beb! aku lupa birthday sebenarnya..
din yang call aku ingatkan aku..
~din kata : aku dah tau dah ko mesti tak ingat~
*cehh..macam la ko ingat, mesti neero dengan resh yang ingatkan*

dulu sekarang lain.. resh nak wish ko masa dia jadi mc esok..tapi tak berani sebab takut dengan cikgu..
takut nanti dikatakan mpppu tak profesional pulak.. aduyaii.. banyak halangan..
so, special gift for you,

just a piece of photo

aku tahu ko suka dengan kek nie.. kek Benji Roll..
ko bayangkan kek ini, lepas itu letak lilin kat atasnyer..
~pelik tak?~
*ieya! sangat pelik*
 happy birthday friends

17 okt 2011

love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...