duty macam pengawas dah.. iskh

saya cakap Assalammualaikum.. mesti jawab!

hari ini aku bertugas sorang2 kat blok E.. tak tahu kenapa aku bertugas sorang2, samada partner aku ada exam hari ini @ sengaja tak datang duty @ ada hal lain yang mustahak @ aku memang duty sorang2.. hahah

sincere to say .. aku tak tahu samada aku nie ada partner atau tak.. hahah.. tak tahu pon.. aku dah lama tak jejak bilik MPPPU itu.. jadual bertugas ada kat dalam bilik itu nothing to do at there..bertugas kat bilik itu tak ada siapa pun yang pergi kot aku duty kat Blok E,

blok E nie ada 2 banguan, bersebelahan. tapi oleh kerana blok yang lagi satu itu tak ada kelas .. so. s/u kata tak payah jaga kat situ.. just jaga blok yang lagi satu yang ada kelas..

tapi tadi masa aku jaga, blok yang ada kelas itu budak2nya tak ada, mana mereka pergi aku tak tahu., maybe dyorang pindah duduk kat makmal.. sebab kelas dyorang itu digunakan untuk exam MUET.., tapi exam MUET dah habis.. kenapa dyorang still tak pindah balik masuk kelas dyorang?

tapi ada aku kesah? ~ada sebenarnya~ tapi tak pelah, yang penting hari ini aku bertugas tak ada susah pon..

Juan Wuan datang ronda.. dia tunjukkan 'thumb up' kat aku.. hahhah..  maybe sebab aku bertugas.. ahhaha...  padahal ini baru first day aku bertugas betol2..

~iskh~ tak sempat aku nak senyum kat dia~



love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...