dah balik dah dari Melaka..

 orang beri salam kena jawab, wajib!

tau kan aku pergi melaka? ~bandar bersejarah~
best x? ~erm.. biasa2 jer.. maybe sebab pergi dengan kengkawan tu yang lain sikit~
wah.. tapi last destination tak berapa nak best sebab dibawaknyer kami ke MITC..
kenapa bawak kami ke shopping complex..? wah wah..
bawak lah kami ke place macam Pasar Seni kat KL itu... kan macam2 kami boleh beli.. hahahha

tapi kat MITC aku beli shawl .. $10 jer beb.. itu pun sebab aku suka tengok shawl tu.. hahah

acap? ~dia 24 jam dengan geng aku.. tapi takper.. ada kamera hitam best.. dashi paling banyak amik gambar.. ~dy sentiasa melekat dgn kamera hitam~




*gmbr nie kat A'famosa*.. weyh! aq suka la gmbar nie*

*tempat nie bukan tempat lawatan sebenarnyer* ada kat tepi jalan gitu lepas tu just saje2 jer snap*

*IN MASUK* yang kat belakang tu boleh masuk x eik?


lepas nie kalau ada trip lagi.. aku pikir 2 kali dulu.. hahahha


love to write,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...