surat..

As Salam..

*surat kepada ika*

hye ika! bilalah kau nak berubah.. jadilah budak rajin macam dulu2.. masa sekolah rendah semua kerja sekolah siap.. masa menengah rendah semua kerja sekolah lansai.. tapi sejak naik menengah atas nie.. ya ALLAH! malasnya aku.. buangkan lah sikap malas itu ya Allah..

hye ika! duty2 juga tapi janganlah sampai abaikan pelajaran.. sampai bila kau nak dibandingkan dengan abang kau itu.. sampai bila kau nak rasa rendah diri dengan orang yang pandai2.. eii.. berubah la .. hahah

aku sangat gila hingga menulis post untuk diri sendiri..

my goal ;
- lepas game petanque negeri ini jangan terlibat dengan sukan lagi
- lepas ini, pastikan kerja sekolah siap dahulu baru siapkan kerja sekolah sampingan
- jangan gila kuasa lagi (eh cop! aku tak pernah mintak k!)
- ingat family ingat tanggungjawab.
- jangan aktif sangat!
- buat sesuatu terbaikk

yang menasihati.
*ika adnan*

p/s .::. belum lagi tapi dah rindu? macam mana tu?

jumaat / 9 sept 2011 / 10:20 pm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...