sedih tak dapat pergi..

As Salam..

ahh.. rasa agak sedih sebab tak dapat pergi ke jamuan High Tea Upper Six tu.. iskh.. kenapa lah Karnival Pra-U tu nak buat masa yang sama dengan jamuan itu.. ahhh!

perasaan aku nak pergi tu sampaikan aku fikir aku nak kalah masa games tu nanti.. tapi takkan lah kan? aku dah berlatih selama 2 bulan.. at least kalau kalah pon aku kena cuba yang terbaikkan .. mintak2 lah waktu lawan nanti aku tak terfikir pon pasal nak kalah.. nanti betul2 kalah jadinya nanti.. ~nauzzubillah~

doakan kami 2 team lelaki dan perempuan menang dengan jayanya OK!

p/s .::. best dresses oh no.. nak tengok la..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...