saje2 menulis (^_^)

As Salam..

post kali ni aku just nak merepek jer.. anyone yang tak suka baca benda merepek tak payah la baca ye.. hahaha

dah lama rasanya aku tak update blog ini.. hahah. dah terasa gian la pulak.. hidup aku sekarang ini macam biasa lah.. p/s :: rindu dengan kawan2 lama aku..

hidup kat sekolah baru aku tu dah semakin mencabar .. first exam sejarah aku fail.. eh? cop! tak sure lagi la.. sebab sejarah 1 belum dapat lagi.. tapi markah sejarah 2 dah dapat.. 36%.. rubbish right? hahaha.. its okey.. i have try my best on it..

minggu depan aku menjangkakan aku akan sibuk.. hahaha.. kenapa? entah la.. p/s :: iskh!

petanque championship dah tak lama lagi.. bulan 8 dah nak habis., tinggal lagi separuh bulan jer.. lawan bulan 9 pon belum sure lagi bila tarikh nya.. makin lama buat latihan makin tak ada semangat nak main.. hahah.. maybe sebab lama sangat kot.. hahahha.. p/s :: hahaha.. nasib baik luqman tak jadi nak masuk poli.. ~kesat dahi~ kalau dia tak ada memang satu kerugian yang besar ~syukur~ aku buat latihan makin lama makin tak bagus pulak mainan aku .. tapi kadang2 itu bagus jugak.. cikgu! tak nak buat perlawanan persahabatan ke?

tiap hari isnin hingga khamis, kami akan menapak ke sdaha. kadang2 terasa segan jugak.. datang mengacau kat padang.. hahaha.. walaupun bukan padang pon sebenarnya.. hahah.. p/s terubat rindu.. kadang2 dapat jumpa cikgu tersayang.. sayang ke? sayang la tu.. hihihiihah!

satu lagi story.. mpppu nak kena tukar baju.. aduyai.. first palce, i dont want to tell my mom.. but, suddenly i have courage to tell about it.. how? i just call my mom and when she looked at me i just showed her the 'kain' that i have paid before.. and gracefully my mom dont comment anything about it.. hahha.. ~kesat dahi~

batch sekolah lama aku ramai giler.. aku tak boleh nak ingat semua.. hahah.. walaupun once aku lead.. tapi batch aku kat sekolah baru nie sikit jer.. ada la 100 lebih.. ye ke? 200? entah la... tapi aku dah nak kenal hampir separuh.. kalau tak kenal nama pun aku dah kenal muka.. hahahha...

waktu rehat kat sekolah.. lagi2 bulan puasa nie.. aku rajin pergi lawatan ke kelas lain.. hahhaa.. aku pergi merayau ke kelas cemara.. kat sana jumpa nabila, neerosha and reshima.. and also my chinese girl friends.. hahahaa.. kalau jumpa geng melayu tak bergosip.. tapi jumpa geng2 yang cina nie pulak yang bergosip.. hahaha... terbalik sudah..

p/s .:::. post kali ini separuh jalan jer..sbnrnya nk tulis bnyak lagi tp dh lupa.. hahhaha

khamis / 17 Ogos 2011 / 7:11 pm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...