Tukar Baju...

As Salam..

aduyai.. kenapa la cikgu suka sangat buat kejutan..
kami MPPPU 2011/2012 kena tukar 2 baju kami iaitu baju uniform sekolah dan baju tshirt Pertina kami..

aduyai... kami enggak ada duit..
kenapalah cikgu enggak bilang awal2..

dulu masa awal2 nak jadi MPPPU.. ada juga fikir.. oleh kerana aku tengok akak2 abang2 MPPPU tak tukar baju, so aku beranilah nak masuk MPPPU nie..

kalau nak tukar satu baju sudah kira ok la.. tapi sekarang 2 baju!

duit! duit! duit!

masing2 cakap yang mak mereka mesti membebel kat rumah...

one of my member nak tarik diri.. gara2 kes nak tukar baju nie.. hehehe...
aku maybe nanti beli baju and kain guna duit aku and than just jahit jer ..
~terpaksalahh menahan telinga~

kami decide nak pakai colour purple.. ok la itu...

runsing2!

until here...

p/s .::. mintak2 la lepas raya baru cikgu suruh bayar... waktu bulan puasa ini sure tak ada duit..

ahad / 31 oktober 2011 / 1:37 pm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...