MPPPU Orientation.. (2)

hari kedua.. rabu 27 Julai 2011

pada hari kedua ini start pada jam 2.30 pm
so macam ada banyak masa untuk melepak.. hehheheee...

lepas solat zuhur pergi ke kantin sekolah..
nasi goreng, ayam seketul and telur sekeping... hehehheaa

kat sana gather dengan neerosha and reshima..

lepas itu masa dalam aktiviti.. setiap kumpulan kena buat MISI VISI dan MANIFESTO
tulis dalam kertas kajang lepas itu buat presentation kat depan..

aku sudah lupa la apa yang kami tulis tapi kumpulan kami kira ok la..
dapat jawab soalan daripada 'pihak pembangkang' dan panel juri.. hehehehee.. ada ke??

tak banyak sangat nak cerita..

ermm..

masa perbincangan dalam kumpulan.. kami memang buat secara happy la..
tak ada gaduh2.. dan kamu ye aizuddin mulut itu aku soletep kang... banyak betul cakapnya..
~meleweh~ hahahaa.. gurau jer..

tapi masa itu memang banyak gurau2.. atikah awal2 lagi sudah minta soletep dari president sebab nak soletep mulut aizuddin... hahhaha...main2 ajer ...

kami merupakan kumpulan pertama yang buat presentation sebab biasanya kumpulan yang pertama ni.. soalan daripada panel juri dan pihak pembangkang tak berapa nak pedas and susah sebab mereka2 ini masih belum warming up lagi.. hehehheee (^_^)

ermm.. rasanya setakat itu jer..

semuanya ada 4 kumpulan.. start buat presentation jam 3.15 pm.. so bila kumpulan yang terakhir siap present.., sudah nak dekat pukul 4..

lepas itu tak ingat apa yang berlaku.. oh ye! cikgu suruh bincang pasal baju..

cerita pasal baju lain kali la ye.. aku lampirkan kat post yang nie.. (tekan saya ^_^ )

until here.. (^_^)

p/s .::. lepas itu terus pergi sdaha main petanque.. salin baju di koperasi sdaha. heheh

ahad / 31 Oktober 2011 / 12:03 pm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...