Its Done..

As Salam..

selesai sudah tengok Naruto.. hermmm..bestnya tengok cerita kartoon nie.. dah habis tengok naruto..rasa macam nak tengok korean drama pulak..'secret garden'..baru jer rasa nak tengok din hantar mesej nak pinjam plak..hahah...kasik ajer la..aku boleh tengok next time..

sementara itu..aku fikir 'nak buat ape yek? cuti ada lagi 5 hari' so aku decided nak buat 2 hobi lama aku.. melukis dan mewarna..childish kan? but..whatever.. i love that

aku lukis gambar watak dalam anime Naruto and than i will colour it..hihihi..dah lama tak buat..tangan dah kaku sikit..

dan untuk melaksanakannnya.. aku pergi ke Sanisa dalam panas matahari yang menceracak
aku beli (1) 6 batang berus water colour; 2 jenis saiz., tiap jenis 3 batang.. (2) satu fail plastik yang boleh dibuka tepinya (3) gunting (4) 3 batang pencil lining; colour hitam, kuning, coklat (5) caryoon 36 batang (6) colour pencil 24 batang dan untuk bahan bacaan aku di rumah, aku beli (7) majalah Dara.com dan (8) e-pop

lapan item semuanya..

oh ye (9) air botol perisa anggur

sembilan item la semuanya

dan aku juga dapat menahan diri daripada membeli water colour yang jenama Buncho itu.. kat rumah dah ada 2 kotak.. hihihihh (^_^)

until here

p/s .::. nak kena buat kerja sekolah

selasa / 7 Jun 2011 / 7:20 pm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...