3 email account..

As Salam..

serabut! sungguh serabut bila aku buka akaun email aku.. ~kakram_leo93@yahoo.com~ ya! sangat sangat serabut.. oleh itu ..aku decide nak buat 2 lagi akaun yang baru.. so its means akan ada 3 la..

oleh kerana aku selalu buka 3 laman ini..so aku decide 3

my precious blog ~lalalitamplom~
my addict facebook ~Nur Syafiqah Adnan~
my yahoo email ~kakram_leo93@yahoo.com~

sebelum ini..ketiga-tiga laman ini menggunakan alamat email yang sama iaitu 'kakram_leo93@yahoo.com'
tapi oleh keserabutan yang melampau.. aku gantikan alamat email blog dan facebook ke dua alamat email baru yang aku buat.. those ::

my precious blog ~ blog_leo93@yahoo.com ~
my addict facebook ~ facebook_leo93@yahoo.com ~
my yahoo email ~ kakram_leo93@yahoo.com ~

untuk alamat email aku yang lama ~kakramleo93@yahoo.com~ aku labelkan sebagai educations and works.. its means..semua benda yang menggunakan alamatt email hanya untuk educations and works..


thats it..minta2lah selepas ini tak adalah berserabut sangat.. hahhahah...

p/s .::. aku dengan sesuka hatinya menukar template blog adik aku..dan men'design' sesuka hati aku.. hahah..siapa suruh tak log-out..sibuk je nak buat blog jugak..hahahah

rabu / 15 Jun 2011 / 4:51 am 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...