Apabila Semua Sudah Dapat..

As Salam..

Bila baca tajuknya macam aku dah dapat semua kan.. tapi hakikatnya.. aku tak dapat apa2 pun lagi..

apa yang aku tak dapat??

mestilah tawaran sambung belajar..
aku lebih prefer nak masuk U terus..terus buat diploma..
tapi rasa macam nak putus harapan jer..
so aku sekarang menghalakan pandangan aku ke Form 6 atau nama gelemornya sekarang ialah Pra-U

matriks?

yap! aku tak mohon langsung..
hati aku langsung tak ke arah ke matriks..
lallalalal... kawan2 aku semua dapat matriks.. hahhah..
sekali rasa macam menyesal tak mohon..

tapi kalau dapat pun tak nak pegi..
just nanti kalau dah tua.. nak tunjuk kat anak cucu

"cu., nie dulu nenek dapat tawaran masuk Matriks..tapi nek tolak, cu.."

hahhaha..ayat tak boleh blah...

right know.. yang sure masuk F6 ialah..

1) Yuliana
2) Nabilah
3) Syafiqah
4) Farah

hahahhahah.... sebenarnya..aku and farah tak sure pon.. lalallaal.. saje jer nak penuhkan nombor sampai 4..

dewi and syimah tak tau lah dapat ke tak matriks nye.. entah la..

p/s .::. yang sure aku nak resign kerja bulan 5!!

ahad / 1 May 2011 / 4:12 am

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...