who is my Idol..

as salam..

dulu2.. masa aku dalam linkungan umur tingkatan 1 dan 2..
aku ada ambil dua orang hamba Allah tu sebagai idol aku..
hhuhu
aku masa itu kan masih lagi innocent.. masih lagi budak buku..geek 
aku minat (bukan suka ye..) kat mereka tu sebab dyorang berdua tu always look smart
(not handsome but just ok2..)

dua idol aku itu masa itu aku rasa dia tingkatan 4 or 5 la..
dan yang paling penting.. sebab mereka berdua la aku berminat untuk jadi pengawas..

perwatakkan mereka..??
dulu aku just tengok dari jauh jer..so tak berapa nak tahu macam mana perwatakkan mereka
tapi masa dulu aku tengok perwatakkan mereka sopan santun, hormat cikgu and bertanggungjawab..
tu yang aku suka itu..haha

eh! aku lupa nak bagi tahu nama mereka la..hahah
tak payah nak bagi tahu la ye.. sebab segan la hahhahah..
dah la diaorang tu popular bangat sih...

semalam aku baru jer add dua idol aku ini kat FB..
seorang dah accept aku but the another one still silent..
waduuhh..berdebar-debar ini.. hahhaha

okey..until now..

p/s :: BBQ di Sakan..

selasa / 5 April 2011 / 12:54 am


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...