all dam things!!

As Salam..

ya! i know it now..
life after spm really2 make me become another person..
hahhah

always wants to quarrel with my mom..
my mom wants me to further my study in something relate to medicine!
i hate science.. my science result only 'cukup2 makan'
and she still wants me take medicine..

sometimes i think she wants me to fail in my study..
i am very sure that i have told her thousand times that i hate science..
but she said "awak jangan cakap tak suka sains.. nanti sains tu la hidup awak"

and now.. she wants me to apply in SPA 8
yes! i try to do what she wants.,
and for the second times.. she wants me to take science subject..
juru x-ray
makmal perubatan..
nurse..
i hate it all...

~~time to speak Malay~~

masa tgh nk isi borang SPA 8.. tiba2 mak aku join sekali..
my mom said.. borang yang aku isi itu bukan untuk pra perubatan..
adduuhh.. tak tahu kenapa .. tiba2 jer hati aku rasa mendidih.. maybe
sebab aku penat baru balik dari kerja..
huhuhu..

last2.. aku tangguhkan aje permohonan aku itu..
mak aku nak tanya abang and kakak dia dulu (a.k.a pakcik and makcik aku..)
huhuhuhu...

after that.. aku terus tidur la...

waduhh.. terasa macam nak keluar cepat2 dari rumah...
astaghfirallah.. anak apalah aku ini..
 
~omma.. bian nee~

p/s .::. i hate myself really hate..

sabtu / 9 april 2011 / 2:22 am


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...