moody mood

As Salam..

wahh!! sejak dua hari yang lepas, mood aku memang giler.., 
hah, apa lagi., muka aku ni susah betul nak senyum dua tiga menjak nie..
asyik asyik nak moody jer kat Sakan tu..
tapi nasib baik aku tak marah2 orang...
kalau aku jumpa siapa2 itu aku senyum seposen jugak la..
kalau ada customers aku senyum2 jer la..

entah la..
maybe aku dah penat kerja kat Sakan itu..
tu sebabnya aku selalu tak ada mood itu..huhu

nak resign and cari kerja lain rasa macam sayang jer nak tinggalkan Sakan itu..
hermm..masing2 nak hantar resign.. dapat budak baru belum tentu semuanya satu kepala..

entahlah 

p/s .::. kuenchana yo?

rabu / 11:30 pm / 9 March 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...