Cuti Hari Jumaat..

As Salam..
Namaste..
Ni Hau..
Annyong..

(sama je maknanya..)

Ok! to all readers..start bulan 3 ni..aku dan Farah insya ALLAH dapat off day yang sama..
iaitu pada hari Jumaat..
aku dan Farah rancang nak pergi jalan2 ke Johor Bahru.. iaitu ke City Square Bukit Indah

aku nak je pergi..tapi apa2 hal pun kena minta kebenaran mak dangan ayah dulu la kan..

Farah dengar cerita dari Firdiana mengenai satu restoran di CS Bukit Indah..
restoran jual makanan Korea..
Farah nak sangat la pergi..aku on aje la..

hehehehee..

Farah kata Fir off day hari Jumaat juga..
(tak berapa nak ingat la..)
ini nak ajak dia sekali la nie..
ramai2 pergi JB naik bas..syok jugak itu..
lepas itu balik malam2..hahahha

siapa mahu join jugak? jom ajer la...

p/s .::. dik!! kalau baca entri ini..so. nak ikut tak? nanti bagi tahu akak or farah ye..

khamis / 24 Feb 2011 / 1:04 am

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...