Barbeku Sakan..

As Salam..

Hari ini merupakan hari kedua aku menyertai barbeku Sakan..
(memang baru dua kali pun barbeku ini diadakan sepanjang aku bekerja di Sakan..)

tapi apa yang lainnya ialah ..
pada hari ini ialah hari off aku..(hari selasa)
so..aku akan datang ke Sakan pada waktu malam nanti untuk menyertainya..

(rasa macam leceh pulak nak pergi ke sana malam2..betul tak?)

and for the second time aku yang akan membawa set BBQ..
at least ada juga something yang boleh aku buat..

patang nanti pukul 1 aku nak kena ada di Sakan sebab nak temankan Kak Sya ke Econsave..
nak beli barang untuk panggang..

nak pakai baju apa ye? hahha..
pakai baju Sakan la..oh ye!

(eh! kat mana baju tu ye?)

aktiviti hari ini sebenarnya nak keluar dating dengan Farah ..nak pergi ke CC..
tapi tak jadi la pula..dia ada dating yang lagi penting..
hahaha..

~until here~

p/s .::. kerja2 rumah belum dilansaikan lagi..
selasa / 11:09 am / 1 Feb 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...