Design Blog x jadi2...

hari ni aq jumpa satu laman yg menarik untuk belajar buat blog..,
terima kasih kepada kakak kpd Firdiana.
ok.
tapi.., semua edit dan manage yang aq buat ada yang tak jadi dan ada jugak yg tak lawa..,
geram betul rasanya.., 
tapi buat masa ni.., kira ok la..

aq rasa nanti aq nak hantar email terus pada orang yg kendalikan laman tu.., nak tanya dia secara direct.., 
ermm.., tp kat mana aku nk korek alamat email dia??
takpe.., mesti jumpa punya..
ok.
ermmmm...
blog aq pon dh jd mcm apa entah.., bnyk lagi yg aq x puas hati..,
kena korek ilmu lgi..

aq jumpa laman ni lebih kurg pukul 11 mlm.. dan sejal dr jam tu aq x tido..
smpi la skrg.., mata aq x ngantok menghadap benda ni..
sanggup x tido mlm!!

rasa puas sebab jumpa laman ini.
5:07 am
sabtu
11 september 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...