"Apa sebenarnya kau nak dari tulis dalam blog ini?"


"Apa sebenarnya yang kau nak dari penulisan kau dalam blog ini?"
"semuanya pasal personal life"
"tiada manfaat untuk orang lain"


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


the truth is ...

masa first time mendaftarkan email untuk membuat satu laman blog ialah selepas membaca atau terbaca atau terjumpa laman blog milik pakcik. Tak ingat la pulak pak cik yang mana satu. hihi

lepas tu terfikir ...

untuk apa aku nak ada blog? nak tunjuk pada orang kehidupan aku ke?

bila dah matang sikit ni (konon lah matang) ...

secara positifnya.. aku akan mengaku yang penulisan blog ini adalah one way untuk aku ekspresikan pemikiran aku. aku ini sebenarnya jarang berkongsi pendapat dengan orang. sebab kawan-kawan yang rapat pun selalu jauh-jauh. famili? biasalah remaja.. suka kongsi dengan kawan je *flip* oleh itu, motherboard lah peneman aku :p

in some other reasons juga .. 

aku harap someone 'the truth' akan dengan berminatnya membaca penulisan aku dan secara perlahan-lahan mengenali aku dan memahami aku. melalui penulisan.. dengan sabarnya dia akan membaca bermula dari tahun 2009 hinggalah kini. kemudian dia akan tersenyum seorang diri apabila dengan peningnya dia cuba memahami perkembangan 'sel-sel otak' aku. 

for that .. either you are man or woman .. i just want to say 'hai'

happy readings to whoever you are. i hope you are not getting board of it. thank you and most welcome :)


17 Mac 2016
2:18 pagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...